In 2008 koppelde Markkant personeelsdiensten de eerste kandidaten aan openstaande vacatures. Op een voor hun normale, misschien voor een ander markante manier.

Bij Markkant personeelsdiensten draait het om een duurzame match tussen een openstaande vacature en beschikbare kandidaten. Dat gaat verder dan een check op de kwaliteiten en competenties van een persoon. Het gaat ook om een persoonlijke match. Of dat deze persoon binnen een bedrijf past wanneer we kijken naar sfeer en cultuur. Die benadering typeert Markkant personeelsdiensten in hun manier van werken. En dat voeren ze overal in door.

Frank van Geersaem

“Sinds 2008 helpt Markkant personeelsdiensten bedrijven bij het vinden van passend vast personeel. Na al die jaren is meer dan de helft van onze opdrachtgevers nog steeds klant. Daar zijn we enorm trots op”

Frank van Geersaem

Frank van Geersaem is de oprichter en eigenaar. Na ruim 15 jaar ervaring in verschillende functies bij grote landelijke organisaties in de arbeidsbemiddeling, besloot hij het anders te gaan doen. “Bij de grotere organisaties boden we vooral oplossingen voor de korte termijn, daar is niks mis mee. Het paste mij alleen minder goed. Het kriebelde al langer om bedrijven duurzaam te helpen op het gebied van personele invulling. Binnen het MKB waar vaak niet voldoende ruimte is voor werving & selectie kan het lastig zijn om openstaande vacatures duurzaam in te vullen. Voor hen wil ik die partner zijn.”

“Waar ik privé fanatiek ben in sport, vrienden mij als de organisator omschrijven en ik oprecht geïnteresseerd ben in wat mensen beweegt, matcht dat 100% met datgene wat ik dagelijks doe. Fanatiek en gedreven in het vinden van geschikte kandidaten. Hoe groot de uitdaging af en toe ook is. Het professioneel organiseren van het hele proces van vacature tot het tekenen van de overeenkomst. En natuurlijk die oprechte interesse in bedrijven en kandidaten. Een succesvolle match tussen vacature en kandidaat, daar doe ik het voor. Dat maakt mij nog iedere dag blij.”

Referenties

“Markkant personeelsdiensten weet precies wat voor soort mensen bij ons bedrijf passen. Zowel op het gebied van kennis en kwaliteiten als persoonlijkheid. Op die manier vullen zij belangrijke functies en sleutelposities in. We kunnen altijd rekenen op een kwalitatieve voorselectie en dat scheelt ons tijd. Bovendien vinden we daardoor vast personeel dat echt past binnen ons bedrijf. Dat is voor ons en voor de kandidaat waardevol.”

Hoe bedrijven onze diensten ervaren

Frank ontzorgt echt. Bij Markkant begrijpen ze de behoefte en de wensen van het bedrijf. Dat en de persoonlijke benadering naar de kandidaat toe is onderscheidend. Al ruim 10 jaar een fijne samenwerking.

-Edwin-

Markkant personeelsdiensten is al 10 jaar onze partner voor werving & selectie. Van dat besluit hebben wij nooit 1 seconde spijt gehad. Onze huidige vaste jongere medewerkers zijn veelal ingestroomd via dit bureau. Het team van Markkant personeelsdiensten is altijd gemotiveerd om de juiste kandidaat te vinden en zij slagen daar, zelfs onder moeilijke omstandigheden, zeer goed in.

-Jan-

Verbonden, van vacature tot match. Klantgerichtheid en verantwoordelijkheid zijn de woorden die de prettige samenwerking met Frank het beste typeren.

 

-Diederik-

Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf

Ben jij op zoek naar een partner die op een persoonlijke wijze werving & selectie uit handen neemt? Wij maken graag kennis met je om te ontdekken of wij de match zijn voor jou. Neem contact op met ons, dan komen we graag bij je langs.

Hoe kandidaten onze diensten ervaren

Tijdens de intake had ik meteen een leuke klik met Frank. Hij was erg enthousiast over het bedrijf en de functie die er werd geboden. Na het eerste gesprek bij het bedrijf was ik net zo enthousiast als hij. Nu werk ik hier alweer bijna 3 jaar en heb ik het nog steeds erg naar mijn zin. Een goede match dus!

-Jaap-

Mijn huidige vaste baan startte ik via Markkant personeelsdiensten op uitzendbasis. Voor mijn werkgever en mij een ideale startpositie. Bij vragen over uitbetaalde uren of over een salarisstrook kreeg ik altijd snel een antwoord met een duidelijke en uitgebreide uitleg.

-Merel-

Beter voorbereid kon ik niet op gesprek gaan. Frank heeft me vóór mijn sollicitatiegesprek goed uitgelegd wat ik kon verwachten en waar ik zelf op kon letten om te kijken of de vacature en het bedrijf ook goed bij mij paste. Uiteindelijk kwam hij naar de locatie waar ik ging starten om het contract te ondertekenen en alles rondom het uitbetalen van mijn salaris toe te lichten. Na een aantal maanden ben ik in dienst gekomen bij mijn werkgever.

-Ron-

Wil je weten wat Markkant personeelsdiensten voor jou kan doen of wil je bij ons bekend zijn voor toekomstige banen? Stuur je CV en motivatie toe, waarna een uitgebreide telefonische intake volgt.