Jouw nieuwe medewerkers

De arbeidsmarkt is grillig met een snel veranderend spanningsveld tussen vraag en aanbod. Het vinden van goed personeel kan een uitdaging zijn. Daarnaast is werving & selectie een arbeidsintensief en veelomvattend traject. In de waan van de dag liggen de prioriteiten van de HRM/P&O afdeling vaak op andere gebieden. Dan is een externe partner voor werving & selectie een uitkomst. Zeker wanneer zij het bedrijf door en door kennen en de weg naar het juiste personeel weten te vinden.

Markkant personeelsdiensten is jouw persoonlijke expert in het vinden van geschikte kandidaten voor openstaande vacatures. Naast kwaliteiten en competenties is de persoonlijke match van een kandidaat binnen een bedrijf net zo belangrijk. Interesse in jouw bedrijf, proeven van de sfeer en cultuur is voor ons daarom vanzelfsprekend. Dat is de sleutel naar een succesvolle match.

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Zet jij onze kwaliteiten in voor het vinden van passend vast personeel? Dan mag je dit van ons verwachten. In 7 stappen van vacature naar een nieuwe medewerker.

1. Persoonlijk kennismaken

Naast een goede inventarisatie van jullie behoefte rondom personele invulling, vinden wij het belangrijk het bedrijf en de mensen echt te leren kennen. Dat wij een goede indruk hebben van de sfeer, de manier van werken en ontdekken welke karakters en type personen hier het beste passen. Daarvoor komen wij graag bij jouw bedrijf langs.

2. De vacature

De eerste stap waarin we jou als opdrachtgever ontzorgen. Op basis van de informatie of vacature die wij ontvangen, maken wij een wervende tekst om uit te zetten via verschillende kanalen.

3. Actief werven

Naast het online plaatsen van vacatures, gaan wij actief op zoek naar geschikte kandidaten. Daarvoor benaderen wij zelf kandidaten in onze portfolio of via jobboards.

4. De selectie

Een goede voorselectie van kandidaten is het halve werk. Naast een uitgebreide telefonische intake hebben wij altijd een face-to-face gesprek met geïnteresseerde kandidaten. En we doen een check op de referenties. Zijn wij van mening dat dit een interessante kandidaat is, dan gaat zijn of haar CV met een uitgebreide profielschets, voor net die extra diepgang, naar jou als opdrachtgever. Jullie bepalen zelf wie er op gesprek komt.

5. Organisatie van gesprekken

Wil je mogelijke kandidaten ontmoeten, mooi! Van de eerste tot de laatste ronde zorgen wij voor de organisatie hiervan. Daarnaast is het mogelijk dat wij aansluiten bij de sollicitatiegesprekken.

6. Arbeidsvoorwaarden gesprek

Gaat een kandidaat direct in dienst bij jou, geweldig. Want dat is ons streven. Wil je liever een verlengde proeftijd? Dan kunnen wij de kandidaat bij jou op uitzend- of detacheringsbasis laten starten.

7. We houden contact

Na de plaatsing van de kandidaat, horen wij graag hoe de samenwerking bevalt.

Hoe klanten onze diensten ervaren

Frank ontzorgt echt. Bij Markkant begrijpen ze de behoefte en de wensen van het bedrijf. Dat en de persoonlijke benadering naar de kandidaat toe is onderscheidend. Al ruim 10 jaar een fijne samenwerking.

-Edwin-

Markkant personeelsdiensten is al 10 jaar onze partner voor werving & selectie. Van dat besluit hebben wij nooit 1 seconde spijt gehad. Onze huidige vaste jongere medewerkers zijn veelal ingestroomd via dit bureau. Het team van Markkant personeelsdiensten is altijd gemotiveerd om de juiste kandidaat te vinden en zij slagen daar, zelfs onder moeilijke omstandigheden, zeer goed in.

-Jan-

Verbonden, van vacature tot match. Klantgerichtheid en verantwoordelijkheid zijn de woorden die de prettige samenwerking met Frank het beste typeren.

 

-Diederik-

Wij maken graag kennis met jou en je bedrijf

Ben jij op zoek naar een partner die op een persoonlijke wijze werving & selectie uit handen neemt? Wij maken graag kennis met je om te ontdekken of wij de match zijn voor jou. Neem contact op met ons, dan komen we graag bij je langs.

Typisch Markkant personeelsdiensten

No Cure no Pay. Geen invulling van een open vacature, dan betaal je niets.

Kandidaten met kwaliteit, dat vinden wij belangrijk.

Een duurzame match, daar gaan wij voor.

Een langere proeftijd maken wij mogelijk.

Wij zijn geïnteresseerd in jouw bedrijf en gericht op een goede relatie.

Wederzijds vertrouwen is onze basis voor een succesvolle samenwerking.

 “Sinds 2008 helpt Markkant personeelsdiensten bedrijven bij het vinden van passend personeel. Na al die jaren is meer dan de helft van onze opdrachtgevers nog steeds klant. Daar zijn we enorm trots op”